nämn 5 smeknamn du har/haft.

1. cissi
2. cillan
3. barbie
4. blondie
5. cis

såhär roligt har jag för tillfället.

när surrealismen har tagit över.

image98jag kom ut ifrån tvättrummet, och min bror går ner för trappan. han hoppar till av skräck, alltså verkligen hoppar till.
och säger: jäääääääävlar.. jag trodde du var en zombie.... som i 28 veckor senare.
jag: jaha?
trodde han att jag var en zombie som just varit och tvättat sina nerblodade kläder eller vad? 11 åringar skall inte titta på zombiefilmer. det är nu konstaterat.

men det var inte detta som detta inlägget skulle handla om. detta inlägget skulle handla om att jag är utkörd från mitt eget hem. mamma skall ha nån form av julbord här med sina jobbarkompisar. vad skall jag göra? jag som bara vill ligga och dega framför tvn.  dessutom så känner jag ett otroligt stort sug efter julmat. fan, this ain't gonna work alltså.

kärlek endå. o därav flörtbilden.

Berätta fyra tabbar som du gjort.

1.
en gång så var jag och min vän X på H&M och så bestämde vi oss för att snatta något, för skojs skull.
så jag tog en chokladask. för det var nån alla hjärtansdag grej som dom hade då. på vägen ut så kom en vakt fram med sin bricka och sa: ni vet vad det gäller. så fick vi hänga med i ett hemligt rum. sen kom polisen, och så ringde dom våra föräldrar men mina smarta föräldrar svarade solklart inte. så jag fick åka med i polisbilen till polisstationen och vänta tills dom svarade. i polisbilen försökte jag vara lite skämtsam och sa: höhö, ja man fick ju i alla fall åka polisbil. och det var inte uppskattat!
jag fick i alla fall sitta på polisstationen i 5 timmar. sen kom mamma och pappa och hämtade mig.
två dagar efter det så var min pappa mamma och lillebror o handlade i affären. då snodde min pappa en chokladkaka, sen kom han hem. stolt somfan och sa: fan va kass du är! ska man snatta så ser man till att inte åka fast. kolla här! *visade chokladen*
och det var då jag kom på att, snatta, det är inte riktigt min grej.

2.

jag drack en gång, kanske vid 16 års ålder en halv spritflaska och tre öl på en fest. skulle vara hemma vid tolv på natten, hade nog tillochmed ljugit om vart jag var för mamma och pappa. jag tog bussen vid 1 tiden, deckade och åkte runt halva vår sida av stan. jag kom hem vid 5 på morgonen. med taxi. som mamma fick betala. och det var första gången hon såg mig packad. redigt packad. och det var riktigt pinsamt. jag vågade inte träffa henne nästa dag :)

3.
jag hade precis skaffat mig en pojkvän i kinna, jag var la 15. och det är ju ca 1 ½ timmes bussresa från centralstationen. och jag vågade inte fråga mamma och pappa om jag fick sova hos honom. så jag sa att jag skulle sova hos min kompis josefine som också bodde i kinna. allt gick enligt planen. men nästa morgon ringer josefine hem till mig. och säger: hej det är josefine, är cecilia hemma? (HAHA)

4.
vi satt på solberget och chillade, grillade och drack öl. sedan skulle några av dom som va på berget hem. och jag beslöt mig för att hitta en snabbare väg ner. och det funkade ju. bara det att det gjorde lite ondare än vad jag skulle tro. jag föll 3-4 meter, rakt på ryggen. och fick åka till akuten. jävligt komiskt såhär i efterhand. och ärret är rätt sexigt :D

some people think they're always right.

image97sitter här och lyssnar på strokes. har letat efter min kamera i en halvtimme, jag hittade den under massa papper i min brors rum. sucker. så behandlar man inte en kamera! även om jag tappat den i golvet ett flertal gånger. men det är ju alltid en annan sak när det är jag som gör det. 
jag tänkte demonstrera att jag köpt ett par roliga nya skor. och jag undrar om jag nånsin kommer att använda dem? den som lever får se. jag är impulsköparen-nr1. det är lite jobbigt. men det börjar faktiskt försvinna lite. kanske börjar jag bli vuxen? TVEKSAMT tänker dom nu. men jag gillar er endå. (lägger in en flörtgubbe här)

snart skall jag nog koka kaffe. men jag orkar inte ta mig tillköket, golvet är kallt.
ikväll bär det av till stickyfingers. ja, som på alla vanliga torsdagar då antar jag. haha. men idag är det för en speciell orsak. (inte bara det att jag lagt gränsen på 4-5 öl) många skall säga adjö till viktor hammarberg som skall till st.anton som ligger i österrike den 3 december och vara där i ett halvår (rätta mig om jag har fel). jag tror att sticky är hans favorit place, dessutom så ärdet topfloor.  fyfasen vad alla har planer nu för tiden,

JAG VILL INTE BLI VUXEN.
jag passar inte som vuxen, jag har ju fortfarande skrapsår på knäna.
i och för sig för att jag ramlade i en backe på fyllan i torsdags. men endå.. det räknas.

BU!

Läste just i aftonbladet.

image96
"Mobilen kan störa sömnen, Mobiltelefonen kan ge både huvudvärk och sömnstörningar.
sover du dåligt? Det kan vara din mobiltelefons fel."


och förut snackade olof om cellförändringar i hjärnan och cancer! vad är detta för hintar?
det är först nu jag inser att det kanske är fel att sova med mobilen under kudden..

tired as hell.

idag är en trött dag för en lirare som mig.
jag jobbade med ett indiska event imorse. vid domkyrkan här i göteborg. där delade jag ut indiskas nya julkatalog. det sög för övrigt.
och håll andan! för efter ca 2 timmar så började det regna. men som tur var så hade jag min nya snygga mössa på mig. så det drabbade inte mitt hår säskillt hårt. blås ut!

efter jobbet gick jag och min arbetskamrat/homie olof och fikade på franks vid kungsport. jag köpte mig en kopp kaffe, what else?  inte alls lika gott som på flygarns. men det funkade i kylan. sedan träffade jag matilda en stund också, vi gick och kollade runt lite i dedär julstånden i nordstan. då hittade vi ett blåbärs glögg som smakade så jäkla gott så jag vetinte vad. så jag köpte två flaskor av det. sen var jag nöjd och glad.  här skall det glöggas mina vänner, men jag tror att jag väntar tills snön kommer.

sen smög vi iväg oss till mcdonalds där vi drack deras julmust. men det rekomenderar jag inte. för det smakade mest vatten med eftersmak av julmust. usch. som ni kanske märker så försökte vi nog få lite julkänsla i det gråa göteborgsvädret.

det funkade, lite!

dagens toner: travis - love will come through

godzilla.

image95fyfan. jag drömde världens äckligaste mardröm innan jag vaknade imorse.
jag drömde att godzilla hade rymt och vandrade genom sävedalen. han gick förbi mitt hus och pajjade telefonledningarna utanför så jag kunde inte ringa till farmor o kolla om hon mådde bra. han pajjade allt. så det gick inte ens att ringa från mobilerna, det var hemskt. mamma pappa och min lillebror satte sig ner o spelade tv spel för att dom skulle få bort tankarna från godzilla, vem gör så?
och sen skulle dom typ börja skjuta på honom och då hände det dummaste i hela drömmen. folk i luftballonger började åka mot honom och tappade greppet så dom åkte rakt i honom, då han bet sönder ballongerna och dom åkte ner en och en. (den kunde flyga i min dröm) det var liksom riktigt hemskt.
sen vaknade jag, och var ensam hemma. då vågade jag inte gå ut i köket.

fast han såg faktiskt myyycket läskigare ut än den här töntiga bilden.

everything comes to an end.

det känns taskigt att behöva göra såhär mot en människa som inte är värd det egentligen. men är till det bättre. jag lovar.

idag så har jag och sabrina varit i stan och shoppat lite. det var gött.
fasen, jag börjar bli en sån där tråkig bloggare... orka

Nighty.

image94 Godnatt från moi!

veckosummering?

image93
Denna veckan har varit kaotisk, men också väldigt bra. shopping och vänner.
ledig, lite party, men inte överdrivet mycket. nu väntar en vecka med jobb, jobb, och så skall jag leta vinterskor.
jag bjuder på bilden, på mig och min bästaste bäste vän. kyss!

igår var en stor dag för en liten människa.

jag blev för första gången någonsin, utslängd från sticky fingers!
(nu vet jag hur det känns att vara thomas)
VAD SÄGER NI NU, HA?!??

vad är det jag alltid har sagt "någon gång i mitt liv skall jag bli utslängd från stickan"
och det var inte töntigt utslängd. några vakter fick typ bära ut mig efter mitt försök till att springa rakt in.
haha. jag äger.

fyfan

image92vad är det med alla vill och lyckas trycka ner mig tills jag känner mig helt obetydlig, och värdelös. som om jag inte tillför något till världen? och vad är det med er som inte förstår?
bråka just med mamma.
vurpa nästan i en kurva för att luvan åkte ner för ansiktet då en gubbe kom gåendes i motsatt håll

sticky.,,.. ps jag bjuder på bilden bitches
alla som inte dansar är våldtäcktsmän

da boss.

schulman imitationen i myggan är så jävla klockren.

Jag vill förmedla det här på ett någorlunda korrekt sätt.

image91

Hej, ledig, hå.

image89jag städar och pysslar här hemma. skall snart laga middag och koka kaffe. jag drack det godaste kaffet jag någonsin smakat på flygarns haga i förrgår. och efter det är allt jag kan tänka på att mitt kaffe smakar lera i jämnförelse. vad är tricket? jag får hoppas att smaken blir blott ett minne och att mitt eget kaffe blir lika gott som vanligt igen. haha.

Dagens låttips ;

blah blah blah - hopeless and lazy
get cape. wear cape. fly - call me ishmael
jacks mannequin - la la lie



Helgbild!

image88
Fredagsparty med sabrina martina och cecilia.

dunk.

du grundar din lycka på någon annans olycka.
dom kan kalla dig egoist om dom vill. dom kan avundas och sedan ta dig ifrån den lycka du skapat.
på andras olycka.

det är inte fel på dig. det är inte dig det är fel på.
jag lovar. det är inte du. jag ljuger inte.
det är inte du.

bara du är lycklig. bara det inte är du som är den olyckliga. då är allt bra.
lungt och fint. vackert och snyggt. då är allt okej.

Livet leker.

image87det har varit en fartfylld vecka må jag säga. förutom gårdagen då som var rätt degig. men annars har jag och sabrina röjt onsd-tors-fre. varav torsdag och fredag var riktigt jäkla lyckade. haha. idag är min stora förundring om jag borde städa mitt rum. jag tror aldrig att det varit så stökigt som nu. jag har försökt att dela upp det i två stora högar på golvet. det går inte bra. och nyss så spillde jag kaffe på tangentbordet också. jep. smidiga, smidiga cecilia.

usch, jag har gått och byggt upp någon sorts mur av perfektion. gud bevare mig om någon skulle lyckas trotsa denna. det kommer inte att funka i längden. jag är verkligen dum i huvudet. en blåst jävla soon to be 20 åring som beter sig som 13. den värsta åldern there is. underförstådd av omvärlden är jag också. det är så jävla synd om mig.

idag har jag iallafall lite låttips för den som är intresserad.
dashboard confessional - el scorcho
kenna - red man.
check it out.

You said i must eat so many lemons 'cause i am so bitter..

Åh så underbart...
image86
Klicka här.

. . .

image85
Det kommer aldrig att bli.
knivigt.

oh no

Nu är kissen här på besök och försöker äta upp pancakes igen. jag är inte nöjd.
kaffet är klart!
ps. bra att jag stavat fel på mitt eget namn på msn. ds

Stickytorsdag with good man.

image82jag är förbryllad över hur jävla roligt det var på sticky igår. haha. jag tror inte att jag vet några oskönare människor än mig och min hombre sabrina. om folk bara visste.. jag säger bara det. om folk bara visste.
först var vi där med nils och thomas. dom drog rätt tidigt för att thomas va trött och skulle jobba. det var synd att dom drog. och livebandet vid entrévåningen var JÄVLIGT bra. enligt nils ett "pappaband" :) nä men det är verkligen värt att kolla in bandet, så jag slänger in en myspacelänk som vanligt -> Good man
för övrigt så var djn grym som alltid, kanske lite mycket håkan hellström där ;) haha. nä.

lejter så, "raggade vi in oss" på några norrlänningar som bjöd oss  på vin och öl. vi började med att komma dit med 5 kronor, jag citerar FEM KRONOR. och nu skojar jag inte. och väl hemma, så har vi till och med 30 kronor kvar som ligger i min plånbok. jag vet inte hur vi bär oss åt. sedan så hoppas vi på blogg-pengarna som måste kommit in idag. så att vi kan dra och shoppa lite.. så det står fint till i sävedalen för mig och min hombre.

mixedlove.

image81Jag tvingar mig själv att käka numera. jag vet inte vad som står på. men nyss gjorde jag banan&choklad milkshake i vår nya snygga mixer. den är ashäftig. man får välja vilket håll man vill att den där vassa saken skall gå. snabbt eller långsamt. eller bara helt stilla. jag är kär. i en mixer. den gör som man vill.
den 16e går metro i ide. det är vinter nu. ledig ett tag.
ojrå, jag är kär i en mixer. thats a little fucked up.

i know.

kaffe..
två par långkalsonger.
ett par degbrallor, fult .
tre par tröjor.
världens tjockaste stickade tröja.
en jacka.
två halsdukar
två strumpor.
ett par vinterskor.
ett par feta tumvantar.

sticky ikväll

dumma dig.

image79jag har inte varit såhär grinig sen 88a.
nä men ärligt talat. folk är, åh!
jag trampar ju förfan vatten i den här helvetes stan.

de första snöflingorna.

idag har jag jobbat, det snöade när jag gick hemifrån, jag blev lycklig som ett litet barn, inte lika lycklig när jag jobbade i det och snöflingorna smällte till vatten i mitt hår. men jag gillar snö. så jag hoppas inte att den försvinner bara för att jag blev arg för en stund.
jag hatar att träffa folk när jag jobbar. man ser ju ut som en vandrande fyrkant. lite pinsamt tycker jag faktiskt att det är om jag skall vara riktigt ärlig. speciellt om personen är snygg. inte för att vara ytlig då. fasen.
efter jobbet så åkte jag hem och klädde på mig anständiga kläder. sedan bar det av för att fika med matilda. och vi har då planerat något vuxet vi. mohaha. jag kanske berättar nån gång om det går vägen. annars kommer jag bara få falska förhoppningar och bli störd. haha. jag och matilda över en kopp kaffe. thats some heavy shit.
sedan tog vi oss i kragen och drog till lejonet & björnen vid redbergsplatsen där vi käkade en tesked glass.

te i fast form.

Dagens downfall. haha..

Okey, tänkte skriva om någon dagens artist. och då tänkte jag att jag kunde ta någon som jag verkligen inte gillar, eller ja, vad ska man säga? fått förutfattade meningar av utan att egentligen ha lyssnat särskilt noga på om jag tycker om det eller ej. och kolla upp det för att se om jag haft väldigt fel eller ej. så då kollade jag upp amy winehouse. mest för att jag tycker att hon verkar rätt konstig och sen gillar jag inte det jag hört. jag har nu lyssnat noga och med ett övervägande av mig själv så kom jag fram till att hon är verkligen inte min grej.
"he's tried to make me go to rehab,
i wont go, go, go"

efter den störande låten som på något vis blivit populär så vill jag bara skrika: men gör inte det då förfan!

Jag orkar nog inte skriva mer nu.

jerk it out.

image78hemkommen från da wörk. idag har jag fått komplimanger för mitt hår. förstår inte riktigt varför. det är ju så bångstyrigt som det bara kan bli. det har varit en bra morgon helt enkelt.
För det första så var nästan hela min familj uppe imorse innan mig. och jag går endå upp vid 6. det kändes som om klockan var mycket senare då och jag kunde snabbt komma underfund med att det var faktiskt okej att jobba idag.
för det andra så älskar jag känslan attt sluta jobba tidigt och bara strosa runt en stund på stan. och tänka på hur ledig man är, tills man ska jobba igen. titta på folk och fixera sig vid något. speciellt när det är såhär fint väder som det är idag.
imorgon skall jag nog göra upp en plan med någon om något. kanske en fika? undra om någon av mina viktiga vänner är uppe för det? alla har sånt ståhej just nu. körtkorteteori hit, tentor dit, jobb här, och jobb där. jag får ju bara sån ångest. jag måste också börja med körkortet snart om jag någonsin skall börja agera vuxen. jepp. men kan man tänka sig mig som bilförare? svar nej. det är snarare värsta skämtet.

nu skall jag göra lunch. och kaffe.
lunch och kaffe is teh shit.

Ja.

ibland kan jag få, nästan som storhetsvansinne. jag kan inte förklara det men. ja. jag är helt enkelt bäst.

Guess whos gonna get some tonight

image77Dagens artist och tjöt: Anders wendin aka. Moneybrother och hans album Mount Pleasure. som känns för mig väldigt mycket som moneybrother är och skall vara. poppigt-glatt och väldigt dansant. strunta i den töntiga klangen i mitt beskrivande och det blir perfekt. yeah,  för mig så har moneybrother alltid varit en favorit, och har alltid lyckats slå mig med sina medryckande låtar med blandning av en romantiskt touch lite då och då.

 allt man behöver höra på ett album finns där.

man känner igen honom på långa vägar, ibland kan det vara bra att ha någonting som alltid är som det är, och skall vara.. i förändringarnas tid. denna skiva skall finnas i din skivsamling tillsammans med blood panic och to die alone. annat vore lite shibbigt.

  pöss.
morgondagens artist/er är fortf hemlig info.

I know everyone gets a star.

image76Tänkte ta en liten stund till att hylla min egen dagens artist i min meningsfulla och häftiga blogg; Albert Hammond Jr, känd som gitarrist i the strokes för er som inte vet.

sicken man
sicken låtskrivare.
han kommer och skakar om min värld med sina snygga melodier.
det blir bara klarare och klarare för varje dag hur uppenbart genialisk han är.
jag är såld, såld, såld, oh yeah!

en dag skall vi gifta oss han och jag. klart vi ska, jag skall gifta mig med alla som gör mig såld för stunden.
sen skall jag dra fingrarna genom hans krulliga o bulliga hår, utan att fastna. ta upp min kopp kaffe, sörpla lite, kyssa honom på kinden. och be honom skriva en låt som handlar om mig. thats the plan? kanske skaffa några musikaliskt genialiska barn också när man endå har chansen.

Anyhowza, jag ville bara tipsa er som inte funnit honom än att klicka här -> Albert Hammond Jr

morgondagens artist blir spännande. mohgahhaa

hey, titta hit!

Jag vill tisa er alla att kolla in bobbans blogg där hon har gjort en historia om vårat år -06 -> Bob
grymt snyggt. jag saknar också de gamla tiderna.
image74
på bild: Jag, staffan, Emilia & eric.

whatever you say..

jag lyssnar på dina ord inspelade.
jag undrar om du mår bra.
jag vågar inte fråga.
det kommer nog att förbli så. du är så upptagen endå..

Vi har gjort det igen, nu börjar man allvarligt tro att det är något som inte står rätt till?

Arna säger:
abow, jag fyller 19 om typ... 234983247 månader
easy breezy. säger:
så jävla många??!
Arna säger:
ne nu ljög jag, 8 månader va det
easy breezy. säger:
pjuuh..... var rädd att du knappt var född än
easy breezy. säger:
sitter ja här o snacar med ett spöke
Arna säger:
jag hade knappt varit spermie
easy breezy. säger:
aa hahahaha.
Arna säger:
jag had einte ens varit spermie
Arna säger:
tänk att man en gång i tiden va spermie och ett ägg
Arna säger:
hahahahahaha jag har varit ett äg!!!
easy breezy. säger:
tänk om vi hade mött varandra som spermier.. vi va tjaapp? whats hangin?
Arna säger:
*ägg
Arna säger:
haha
easy breezy. säger:

aaaaaaaa hahahahHA. fyfan. undra om man var en av de populärare, typ snyggare än vissa andra o så.
easy breezy. säger:
lär man ju varit eftersom man vann racet liksom.
Arna säger:
ja vältränad och slimmad
Arna säger:
det ska jag berätta för mina barnbarn. "när jag var ung var jag fan en vältränad och slimmad spermie"
Arna säger:
"... och ett ägg"
easy breezy. säger:
HAHAHAHA!! "och ni era misslyckade fula jävlar, vetefan vart ni fick styrkan från"
Arna säger:
hahaha
Arna säger:
min bror har godis inne i sitt rum och sa INGENTING til mig!!!!!
easy breezy. säger:
that aint fair!!!!!!!!!!!!!
Arna säger:
jag tog en nu
easy breezy. säger:
haha ja måste få tärffa din bror en vacker dag. han verkar soft. har han nån tjej lr? jag e rätt ledig o så...
easy breezy. säger:
skoja..
easy breezy. säger:
hahaha
easy breezy. säger:
or did i?
Arna säger:
haha
Arna säger:
hane grym
Arna säger
:
du får komma på besök en dag då!

The story of a boy and a girl. with messed up intentions

Idag så fick både jag och pancakes en ny homie.. som hade andra avsikter än att bara vara vän tror vi efter en vild debatt...

image52

Jag petade henne nästan i nosen..

image53

Då gav både pancakes och kissen mig  blicken som jag brukar ge hanna & emilia när dom gör något fånigt.

image54

Kissen var hungrig... och ger mördarblicken till min babe som bara ville ha lite sexytime :(
image55


THE END.

I found my new favourite band.

image50och dom heter Plain white t's. såg för övrigt den snyggaste videon jag sett på länge på mtv igår. av just det bandet. videon hey there delilah som ni säkerligen har hört. jag har aldrig riktigt orkat bry mig att titta på videon förut, kanske för att jag alltid haft bråttom till jobbet etc etc. jävligt snygg och enkel även om man kanske stör sig lite för mycket på sångarens näsa, men eftersom jag skall sluta störa mig på små skavanker så bryr jag mig inte.
kolla in dem på myspace -> Plain white
Jävligt nice väder vi har idag blåst, ösregn, och det knarrar i mina väggar så att man tror att det är någon bakom en hela tiden som om man vore paranoid. jag börjar bli rätt frisk nu. och det är ju bra såhär till helgen. och sen har jag gått ner typ 3 kilo också, det är ju alltid gött. haha. öh.. nej men, man kanske borde äta något då.

dags för frukost.

feberyra

image49jag hade ingen aning om hur road jag är utav att se människor trilla av båtar. här låg jag där uppe i soffan  yr som fan i min feber och så kom detdär programmet med dendär jäävligt störande programledaren i american home videos? de heter så va? ah iaf, jävligt skoj. jag kunde inte hjälpa det utan jag brast ut i ett asgarv som gjorde att min huvudvärk isade utav bara satan och jag var tvungen att hålla i huvet. hahaha. it was so worth it.

imorgon skall jag egentligen jobba på mammas jobb, det ser inte ut att bli av.  allt är fan fuckat. nu kunde jag varit på sticky och dansat utav bara helvete. men istället sitter jag här, ligger där, och feber yrar. jag har dessutom fått rätta detta blogginlägget typ 45 gånger.
men SKÅL PÅ ER!

jag vill klaga lite, för någon :(

jag är sjuuk. så sjuuuk, jag trodde det skulle gå över men det går ju inte för sig. nej nej..
åhå.. jag hatar livet sometimes.. men så ska man väll inte säga......

jag som ville till sticky och se ett bra band, jag hade tillochmed målat naglarna.
everything happens for a reson... klockan är 22.22 och jag skall nu önska mig något.

sådär.

Trying to reach the top or bottom of madness?


image48

Du vet hur det fungerar..

Åt helvete med immunförsvar.

image47Solklart.. soolklart så vaknar jag upp idag med huvudvärk, halsont, och känner mig svag i hela kroppen. jag gnyr och säger för mig själv.. orka? om jag har feber så dör jag.
jag orkade inte kolla direkt. utan gick och tog ett glas vatten.. till följd av en halv macka, fil & kaffe. var inte alls sugen men kände att jag var tvungen. blev proppmätt. huvudvärken avtog dock yttepyttelite.

hämtade febertermometern och vad får man se? 38 grader. nu dör jag! haha. nä men, jag orkar faktiskt inte detta just nu. mitt immunförsvar är vääldigt dåligt. always. jag tror inte ens att ag har något. haha och jag säger bara en sak, tur att jag inte skulle jobba idag. pjuuuh. men däremot så ville jag ta en visit till sticky för att kolla på ett band som är rätt bra. jag gör nog det endå. för att jag är en stark kvinna! dessutom går den nog över snart. det brukar vara så knasigt.

mohahaha.

3 små ord.

image46
Jag ber nu alla som läser detta,
att försöka skriva 3 ord som beskriver mig.
mest till de som känner mig då kanske?
but not necessary, men, det blir ju lite enklare.

Haha. gud vad jag har kul :)

i used to love without fear a long time ago.

image44jag är glad nu, jag är glad nu, jag är glad nu. sitter och knäpper fingrarna till musik och framtidsplanerar. eller snarare accepterar framtiden som den kommer att bli.. och det jag inte vet, planerar jag.. lite.

åhåjaja!

eller så är jag bara så utmattad att jag inte orkar bry mig om någonting, faktiskt. jag orkar inte bry mig om någonting och det är så skönt så skönt. jag gillar läget helt enkelt! och det finns faktiskt hopp om en bättre tid. (därav bilden, då hoppet fanns där så tryggt så tryggt) ååh. jag gillar läget.. trorjag.. tror jag att jag tror? i used to love without fear a long long time ago, och nu, ja-a! jag är i bestämd riktning säker, tror jag. eller jag vet  ju inte än. men nu skall jag sluta hälla rappakalja över er och bli seriös!

Dagens låtar:
ms. lauryn hill - lose myself
get cape. wear cape. fly - war of the worlds
muse - the small print
the killers - indie rock & roll

kärlek.

jag levererar min dagliga dos av onödiga ord.

hum ja..  när skall man komma ut den där svackan vem är jag och bla bla bla. det känns bara så jävla töntigt, oseriöst och onödigt, och WHO CARES?! hej jag heter cecilia och jag biter på naglarna när det behagar, jag jobbar så mycket det går och jag har nästan inget socialt umgänge. jag saknar gymnasietiden till viss del och jag vill helst inte växa upp.  hej omogen brud 88a. öh?

idag har jag iaf jobbat 7.00 - 14.00 med rast på en timme då jag hängde på schillerska and hemköp o träffade på bob en stund :) först på morgonen delade jag ut metro i brunnsparken & en liten stund på kungsportsplatsen eftersom en kille som "precis har muckat från kåken och är lite bakis för jag festade i går och kom knappt upp från sängen" (hans egna ord) kom försent. så jag fick helt enkelt springa runt lite. sedan jobbade jag med olof som studentambassadör runtom i stan. då vi mest bara tjötade om osköna grejer, var i och för sig rätt kul.

ha det så jävla bra ni bara kan.

i am an asphalt flower breaking free, but you keep stoping me..

image42Hade detta varit för tre år sedan, så hade jag antagligen legat och grinat i ett hörn för att jag antagligen inte visste något om livet då. Och jag hade antagligen bara tagit emot och blivit sådär förbaskat naiv som jag kunde bli, kan fortfarande vara men. Ja.
Att bli utnyttjad, exploaterad, Utnyttja, att drag nytta av. Det är antagligen bättre än ingenting? Och dessutom så blir man väll endå en känslokall jävel i slutändan. Jag hör vad du vill att jag skall höra, jag gör vad som helst, bara du rör vid mig, bara du andas mot min kind och ser mig, ser mig som jag tror att du ser mig även om det inte är sanningen. Men inte längre mina vänner. Spåret är ändrat och är mer i stil med, gör vad du vill jag gör vad jag vill du kan få andas mot min kind men tro inte att du är någonting speciellt för det, jag är ingenting speciellt för dig. Jag vet det, det är uppenbart. Och för att gå rakt på sak så hör detta till historien, historien i mitt liv. Men jag vet inte... det behöver ju faktiskt inte vara så. Jag har ju ett val.

För att komma till slutsatsen så finns det ingen. :)


once more with feeling.

Fy vad världen är grå, så grå, så grå. fy vad tråkigt det är endå, endå, endå.image41
vad skall man hitta på en dag som denna när man redan gjort allt det viktiga man borde göra? och nu har jag ju faktiskt inte så ont i magen längre, utan att behöva ta någon tablett what so ever. är dessutom inne på min femte och sjätte rostade macka snart, hahaha. det är då galet vad som kan proppas i en sådan liten person som jag, kort och allt. fast jag borde nog tillägga att dom inte är så stora dom heller.
jag skall nog ta en tripp till farmor lejter. jag lovade henne att komma upp förra veckan men hade aldrig tid, eller så hade jag bara inte orken. jag vet faktiskt inte ens varför själv, det är ju där jag hör hemma som bäst. det blir en tripp dit idag, det skall jag se till.

idag fick jag bli min lillebrors wake up call. cirka klockan tio över 11 så knackade jag på hans dörr och frågade om han inte skulle till skolan? då fick man höra ett mumlande svar: oj... jag glömde.
jag kanske är dum i huvet, men jag förstår faktiskt inte hur man kan glömma gå till skolan?

nu tappade jag min macka uppånerpå på databordet och har smulat över hela mig själv, och överallt, fast jag sopade det under databordet. for sure.

Tjoff. Love

världen är ett enda stort mysterium ibland.

nyss hemkommen från mitt metroutdelande i brunnsparken.. så sunkig/sleten som jag var idag har jag nog aldrig varit, och så bortkommen, mensvärk och hunger.. haha, morgonfrillan var inte att leka med. stora feta degbrallor, tjocka jäkla tumvantar och en stor feeet stickad tröja. jag har aldrig varit så jävla slow som jag va idag, jag har aldrig heller delat ut så lite tidningar som idag. jag kom till och med en halvtimme försent till jobbet, eftersom att jag missade bussen pga att jag PROMT var tvungen att dricka upp mitt kaffe. (typiskt mig)

det konstiga var, att min chef kom förbi. och han gav mig jätte mycket beröm för att han tyckte att jag var grym och massa hade kommit till honom o berättat om "den blonda och väldigt söta flickan som är edgy somfan" och då hade han "fattat vem de va med en gång" så han gav mig typ fett med beröm och massa shit. det roligaste var att när han kom förbi så stog jag och var inne i en helt annan värld. för jag stod och tänkte på hur de skulle kännas att bli påkörd av en spårvagn. och jag lovar, jag var veerkligen inne i det också. så kom han o la sin hand på min axel och jag hoppade till som en jävla känguru. hahahaha.

ja, jag förstår då inte.

Jag & min lillebror kollar på tv...

Jag: haha.. undra hur du ser ut när du är 50... och undra om jag lever då.. jag är iofs bara 59 då.. eller hur gammal är du? 12?
min lillebror tobbe: jag är 11........
jag: aha.. ah.. jävlar, e du verkligen det? då e jag 58 då ja...
tobbe: ja...... tiden går...... *suck*...

hahaha, det var så vuxet sagt så jag brast ut i ett stort garv.

bild droppning..

image29
Denna bilden gillar jag, för att alla verkar känna snubben, antagligen så har han en väldigt stor umgängeskrets, eller så driver alla bara med mig.
image32image33
drogade göbbar?
image38
Badasses?

image35
Heta tjajer.
image34
Lite smått retard? o sen kan man nästan se in i bådas näsor
image36
nu tas kortet... nej nu, nu.. vänta... NU! hahaha.
image37
jag vet inte vilka dom är men dom ser lite läskiga ut.

Nu fåre va nog. time for käk!

fredag hela veckan?

om det här är fredag, då vill jag fan inte va med mer. vad är susningen? i dont get it. kassaste programmet jag någonsin sett och då kommer tillochmed ranking the stars efter. shit pomfritt. och varför bästa sändningstiden? ge oss betnér, glans och björn gustafsson, då ere fredag vill jag lova!

dagens.

" Vill ge dig en puss på bilden för du är så soet.
Dina ögon är som såna där dankkulor man brukade kasta på lågstadiet man bara tänkte "Hoppas jag slår ner pyramiden, så jag vinner dom!" "

Todays bravades.

image28haha. idag har man varit på ungdomens hus aka kulturum i partille och kollar in partille rocken. egentligen skulle jag på "halloweenfest" hos helena, men jag kände att jag nog inte skulle orka det, vilken nog var rätt val.
en snygg kille gick förbi mig och patrik på vägen dit, och jag som alltid är lika smidig. viskar: nice!!! alldeles för högt såklart .... precis som om det inte skulle höras.
i alla fall, det var rätt gött att bara hänga o kolla in vänners band idag med sköna gubbar. jag tänker aldrig på när jag är ensam tjej med ett gäng killar. jag trivs mest med killar om jag får säga det själv alltså. jag var nog man i mitt förra liv skulle jag antagligen tro. så "mycket" folk som det var på partille rocken idag har jag nog aldrig sett innan, förutom när hardcore superstar spelade då, men det är ju förståeligt.

jag har också varit otroligt seg idag och haft väldens huvudvärk hela dagen som inte ville försvinna, jag har sammanlagt käkat 4 ibumetin och nu börjar det äntligen försvinna, jag skall tillägga det att klockan snart är tolv på kvällen och det är dags att sova, eftersom jag inte sov så mycket inatt (högst 2 timmar) har jag nog egentligen kunnat somna ståendes flera gånger under dagen. men det är ju ingenting man vill prova på bland folk. haha. jag ville egentligen se ailien som gick nyss på 6an, men eftersom att jag är ensam hemma, lite mörkrädd så vågade jag aldrig sätta på den, cause i'm a creep, i'm a wierdoo... och idag ska man sova ensam i sin stora säng. alltid lika booring.

tjoff.

Trevlig helg, suckers!

image27

Muse.

image26
jag tittade just på mtv när jag käkade min frukost och då kom muse live från mtv musicawards.
aaaaaaah, jag kunde tänka mig att deras ljusshow skulle vara häftig. men fyfan vad grymt det var. jag ångrar verkligen att jag inte åkte upp och såg dem i sthlm. jag är så svartis på alla er som var där (nils, thomas, david, anton) att jag vet inte vad jag ska ta mig till. jag gräver ner mig själv i sandlådan här utanför. hahaha. nä jävlar alltså, det var riktigt coolt. bra start på dagen, inte sant? :)
kolla in här om ni vill: Muse - starlight
för övrigt så är min favoritlåt med muse citizen erased.

love.

goodmorning sunshine?

kaffekokaren bubblar i köket.. härligaste ljudet there is. då vet jag vad som väntar.. mitt fett goda, starka kaffe, som ingen annan tycker om, i en stor jävla mugg. yep. och jag vaknade tio i tio. jag kunde inte sova längre, jag försökte.. men jag blev rastlös. det är precis som jag sa till pappa igår. att jag börjar bli pensionär, jag lägger mig tidigt-vaknar tidigt.  i och för sig så tycker jag att det är ganska bra. speciellt idag när höstvädret nästintill början på vintervädret är riktigt fint. solen skiner och himlen är blå och frosten ligger över gräsmattorna här i sävedalen.
jag tycker om att se tanter och gubbar som går och håller varandra i händerna. inte för att det på något sätt turns me on. men det är sött. att man fortfarande kan hålla gnistan vid liv när man är såpass gammal. så skare va! haha.

dagens baravader vet jag inte riktigt vad som skall till och hända. men jag hoppas att någon kommer upp med någonting kul som muntrar upp mitt sura ansikte. haha. ta fram papper och penna och anteckna: jag blir numera sur för absolut ingenting. men nu är det dags för frukost och kaffe.

tjingeling.

Hemma once more.

Okey. nu kom jag just hem från bio med pappa och brorsorna. pappas girlfriend hängde inte med för att hon var grinig.. och solklart så var pappas svar på det: pms. då tänkte jag.. män.... MEN jag orkade inte göra en stor scen av det efter förra gången. haha. vi såg filmen supersugen som var en väldigt rolig film men den handlade i princip bara om sex vilket gjorde att den blev lite uttjatad. men med tanke på att detta kanske egentligen inte är min sorts film så får jag väll ge den ett ganska bra betyg eftersom att den fick mig att börja asgarva lite då och då. det var skönt, att skratta menar jag.

jag är alldeles stirrig i hela kroppen av all läsk jag druckit idag, skulle nog kunna springa  åtminstone tre varv runt huset till följd av några armhävningar. okej.. kanske inte armhävningarna då. men det är bara för att jag redan känner mig helt slut i hela kroppen av att jag har skrattat så mycket hela kvällen. jag älskar min pappa, jag älskar jimmy, jag älskar tobias. de är bäst. och det är slutsatsen.

cheers.

back on track..?

image25


Och tillbaka till den gamla hederliga bloggen. om min blogg hade haft en hjärna nu så hade den antagligen tänkt: oh nej, kom inte hit med dina sjuka funderingar och småproblem, bort bort, jag vill inte ha dig här!
vilken tur att detta faktiskt bara är en blogg utan hjärna säger jag då.

idag blir det:
Bio.
efter det.. tomt. men om någon har några förslag så är det bara att höra av sig. jag är tillgänglig på mobilen efter 20 då tror jag att filmen skulle vara slut.  kanske kvart över? i dono..

peace n löv i alla fall.
(löv som i löv, eftersom att det är höst) hoho.

RSS 2.0