Fröken kliché.

Jag är en jävla sucker för kärleksfilmer. Jag kan sitta och grina som en jävla korv i tusen år åt minsta lilla sak.  Jag är helt enkelt en förstörd och störd människa som älskar chickflicks.  Jepp.  Satt just och grinade över Sweet home Alabama.  Även om jag redan sett den. Jag är nu uttråkad..

gahh, vad skall jag ta mig till.

boom.

Nu börjar det åska. Jag gillar faktiskt åska. Idag har varit en rätt bra dag. Hittils. Jag har glömt bort alla bekymmer som jag faktiskt har, men försöker sikta på ett bättre liv nu, jag borde, jag vet, jag vill.

Snart nalkas mat, yes! Jag äter som en gris och kilona sätter sig som sagt inte på rätt ställen. Men jag är nöjd.

forget and forgive! /C

music.

They say, "Oh, she's changed"image24
we know what they mean
well they mean, they're just jealous
because they never do the things
that they wish that they could d
o so well

that kind of girl, yes she's never alone
you leave a thousand messages on her phone
but you know you never get through
and you could have it all if you wanted, girl
you could have it all if it matters to you


Jag älskar razorlight. for ever and ever and ever.
kärlek

Nu skall jag börja skriva lite i min blogg igen, eftersom att metrobloggen börjar gå mig på nerverna.

Mitt liv är just kaotiskt och består nu i flera bitar som krossats och flugit åt olika håll, och nu är det svårt att hitta dem igen. För det första så kan jag inte hålla en hemlighet i längre än 3 timmar om det inte handlar om liv eller död. knappt då. Jag är kass, dålig, och upprätthåller ingen som helst integritet what so ever.

Jag skulle likagärna kunna lägga mig ner och dö nu, då jag känner att jag inte uppfyller någon funktion på denna jord. Jag bidrar inte ens med någon form av kunskap, inte fan har jag något jobb heller. Jag suger helt enkelt och mitt liv är skit! och nu har jag tänkt så jävla mycket att jag fått världens huvudvärk som inte leder till något gott. Jag bara äter och äter hela tiden, sitter bara hemma och blir fet och gaggig. Jag saknar min pappa som aldrig hör av sig, jag saknar  min farmor som aldrig hör av sig. Bara för att mina föräldrar dampar på varandra så borde det inte få gå ut över mig.
Jo förresten en god nyhet, pappa har bjudit på middag  nästa lördag. åtminstone vad jag hört. Vi är lika envisa båda två. satan i gatan!

Åh! hör av dig din jävla gubbstrutt, snart har jag inga vänner kvar då kan jag väll åtminstone ha en pappa?

RSS 2.0